Vårens trender!


 

Klädtrender:
1. Djupa urringningar. Det är ett sätt att visa lite extra hud men ändå vara stilren och stylish. Passar perfekt till en night out med tjejkompisarna!
2. Grönt är en väldigt populär färg den här våren. Antingen från topp till tå, på ett plagg eller som en liten klick av färg i tex ens accossearer kan vara riktigt snyggt.
3. Romantiskt mode. Ljusa pasteller, spets och blommigt. Mycket vitt och mycket rosa. Tänk dig en romantisk picnick där du sitter i en pastelblå klänning med ett par söta ballerinaskor, en vit handväska och en krans i håret till. Så vårigt och supersött!
4. Eldsfärger - Gult, rött och oranget. Passande till valborgsbrasan kanske, eldiga färger är riktigt snyggt till våren, speciellt på dom lite mer vågade tjejerna. Men vill man inte gå all in så passar det att ha ett par sneakers i en eldig färg eller en handväska. Det behöver inte alltid vara kläderna, men om man vill och kan så är det såklart superhett (fattar du, hett ;)
5. Matchande färger på över och underdel. Rompers, eller byxdress som det även kallas är supersnyggt i vår. När det blåser lite och man inte riktigt kan ha klänning är rompers tex ett superbra plagg. Så snyggt, stilrent och praktiskt!

 
 
Sminktrender:
1. Naturlig bas! Nästintill osynlig ska den vara, en lätt foundation, puder och lite rouge räcker.
2. Lila! Lila är en så bra färg. Den är kontrastfärgen till grön, vilket gör att gröna ögon verkligen framhävs av lila toner i sminket. Men lila passar även väldigt bra till blå och bruna ögon, alltså är den en väldigt mångsidig färg. Och lite färg kan som alla säkert vet verkligen väcka liv i ett tråkig vardag och trötta ögon!
3. Mjuka, naturliga läppar. Helst en my lips but better färg, eller en lite mörkare rosa. Inga skarpa kanter då det ska se omålat ut. Så naturligt fint.
4. Lek med eyelinern! De två största trenderna är ombreliner och vingad liner. Riktigt fint, framhäver din ögonform och ger dina ögon ett öppnare uttryck.
5. Vardaglig sotning! Riktigt hett i år faktiskt, helt rätt i tiden och passar både till vardags och fest. En sotning ger ögonen en mer intensiv look.

 
 
Hårtrender:
1. Halvfärdiga frisyrer. Det ska helst se ut som att du precis har rullat ur sängen och håret knappt hålls på plats av din tofs. Busigt och slarvigt är inne.
2. Flätor! Riktigt mångsidigt, fint och passar i många tillfällen. Flätor är även något som verkligen imponerar folk.
3. LOB. En förkortning av engelskans long bob som betyder lång page. Riktigt snyggt, vågat och vårigt. Det kallas oftast för årets populäraste frisyr 2014, och det fortsätter in i 2015.
4. Glammiga lockar och vågor. Det är klassiskt, snyggt och alltid väldigt inne. Dessutom känner du dig så "put together" när du har lockigt hår och en snygg sminkning, även om du bara springer ärenden på stan.
5. Half up, half down. Tidernas mest eleganta frisyr. Disneyprinsessan Belle bär upp den bra, och nu har den äntligen blivit trendig igen. Ett bra sätt att få håret ur ansiktet, men ändå inte bara slänga upp det i en hästsvans som dom flesta alltid gör annars. Supersnyggt verkligen!

Min egna tolkning!

 
Här jag jag tolkat vårens trender i en helstyling. Jag har lockat håret med en konformad locktång för att få naturliga vågor i håret, vilket är väldigt fint till våren. Jag har lagt en naturlig bas med vardaglig contour för att framhäva mina kindben, och fyllt i brynen naturligt. Jag har endast lite läppglans på läpparna eftersom att jag vill att all fokus ska ligga på ögonen. På ögonen har jag en skimmrig vit/beige ögonskugga på ögonlocket längs frasraden och en lila skugga i globlinjen. Till det har jag en vingad svart eyeliner och mascara. På nedre fransraden har jag en matt mörkbrun skugga för att få en bättre helhet i sminkningen.
Jag tycker att vårens trender är riktigt snygga, och kommer verkligen att rocka den här locken både nu och i sommar! :)

Gjort av Jennifer Johansson i stylist 14.

Källor: http://www.alltomstockholm.se/shoppingmode/article4110937.aos http://nyheter24.se/modette/mode/787710-varen-2015-allra-storsta-trender
http://www.glamour.com/lipstick/2014/09/spring-2015-makeup-hair-and-nail-trends-to-start-wearing-now/33 http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/artiklar/v%C3%A5rens-tre-hetaste-sminktrender-5502d3d6b9a9f6bfc3000295 http://nyheter24.se/modette/skonhet/786590-9-sminktrender-att-folja-varen-2015 http://nyheter24.se/modette/skonhet/789306-5-sminktrender-varen-2015-med-lina-ekh http://nyheter24.se/modette/skonhet/786482-9-hartrender-att-ha-koll-pa-under-varen-2015 http://finest.se/annicaenglund/2015/03/11/hartrender-var-och-sommar-2015/




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

halsoplus.blogg.se

En tidning om hälsa

RSS 2.0